Exodus + support

17 jun 2018 19:30 - 23:59

Club Deströyer, Aveny, Esplanaden 29, 85236 Sundsvall

EXODUS

Thrashlegenderna Exodus gör ett sommarstopp i Sundsvall hos Club Deströyer. Bandet bildades redan 1980 i San Fransisco och har sedan dess släppt en handfull live och samlingsplattor och totalt tio studioalbum, varav det senaste Blood in, Blood out kom 2014. Albumet var det första med återvändande sångaren Steve ”Zetro” Souza sedan 2004 och är en riktig käftsmäll av stenhårdaste thrashslag.

Bandet har förutom att oförtrutet själv levererat thrashrökare i snart fyra decennier varit något av kunglig hovleverantör av medlemmar till andra band, Kirk Hammett till Metallica och Paul Bostaph samt Gary Holt till Slayer.

Att bandet väljer att göra en ”avstickare” mitt i festivalsäsongen för ett svettigt klubbgig i Sundsvall kommer att bli något väldigt speciellt. ”Att vi ens får frågan att köra ett gig med ett så pass legendariskt thrashband är ett kvitto på det tio år långa och hårda arbete vi lagt ner på Deströyer och att vi har både bra publik och bra arrangemang” säger Deströyers Andreas Lindman.

God jul önskar Club Deströyer

Biljett

Stängd