skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Exklusiv provning av Domaine Robert Groffier 2018 på Restaurant AG

Eventet är avslutat

Exklusiv provning av Domaine Robert Groffier 2018 på Restaurant AG

Från 3.150,01 SEK

Plats

Datum

3 sep 2020 18:30 - 22:00

Beskrivning

Exklusiv provning av Domaine Robert Groffier 2018 på Restaurang AG

Bland Bourgognes alla eftertraktade producenter finns det en handfull som tillhör det allra översta toppskiktet och Domaine Robert Groffier Père et Fils är sannerligen en av dessa. Högt älskad av både vinsamlare och sommelierer är det få förunnat att få chansen att prova egendomens viner. Som en av de första i Sverige får du denna kväll möjlighet att prova hela åtta av Groffiers viner i nya hyllade årgången 2018 som släpps på Systembolagets webblansering i augusti.

Förutom fyra Premier Cruer (bland annat deras legendariska Les Amoreuses) så öppnar vi inte mindre än två Grand Cruer. Detta blir verkligen ett unikt tillfälle att inte bara prova Groffiers viner utan dessutom njuta dem till Restaurang AG's mat. Kvällens specialkomponerade tvårättersmeny är särskilt framtagen för att passa till kvällens viner i samarbete med Restaurang AG. Vi sitter i AG's inmarch mitt i restaurangens hjärta.

Provningen sker under ledning av Tryffelsvinet team som har många års erfarenhet av att arbeta med Bourgognes bästa viner. Eftersom flaskorna är få finns enbart 18 platser tillgängliga så först till kvarn gäller. 

Vi följer de rekommendationer som finns gällande Covid-19. I händelse av sjukdom kan avbokning ske och anmälningsavgiften återbetalas (minus serviceavgifter) om du meddelar info@tryffelsvinet.se senast 1 september.

Vinerna nedan kommer att lanseras på Systembolagets webbsläpp den 10 augusti. Priserna som anges är de priser som vinerna kommer att lanseras för.

Program

Aftonen inleds med champagne från Alain Thiénot

Till förrätten serveras

2018 Passetoutgrains (279 kronor, 66 flaskor på SB)

2018 Bourgogne Rouge (Lanseras ej på Systembolaget)

2018 Gevrey-Chambertin Les Seuvrées (835 kronor, 60 flaskor på SB)


Till varmrätten serveras

2018 Chambolle-Musigny Premier Cru Les Sentiers (1 775 kronor, 36 flaskor på SB)

2018 Chambolle-Musigny Premier Cru Les Haut-Doix (1 775 kronor, 24 flaskor på SB)

2018 Chambolle-Musigny Premier Cru Les Amoreuses (4 350 kronor, 24 flaskor på SB)

2018 Bonnes-Mares Grand Cru (4 350 kronor, 24 flaskor på SB)

2018 Chambertin Clos de Beze Grand Cru (4 950 kronor, 12 flaskor på SB)

Efter maten serveras kaffe och kaffegodis

När: Torsdagen den 3 september, 18:30-22:00
Var: Kronobergsgatan 37, 112 33 Stockholm

Pris: 3,250 kronor
OBS! Det finns bara 18 platser till eventet.

Varmt välkommen

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Restaurang AG Kronobergsgatan 37, 112 34 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer