Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Exclusive Storytelling Concert with "Zinny" Stagman

Eventet är avslutat

Exclusive Storytelling Concert with "Zinny" Stagman

Från 280,00 SEK

Plats

Datum

28 okt 2023 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Kulturkollektivet Beardmen presenterar i samarbete med Libanon Meze & Bar “Zinny” Stagman - storytelling.

Ryktet är sant! Äntligen är det dags, efter 35 år är han tillbaka till staden där allt började på allvar. För första gången kommer fd frontmannen från Shotgun Messiah, Bosse “Zinny” Stagman, till Skövde med sin storytelling.

Begränsat antal biljetter

Endast förköpsbiljetter

Lördag 28 oktober.


“Zinny” Stagman┃21.00

Lyssna här:

https://open.spotify.com/artist/2AiahvANsDfIHe1agE8InL?si=1jcZQ9OmSz-EkGUufmx_Lw


Bosse Stagman var med och bildade glamrockbandet Easy Action, som välte folkparker runt om i Sverige på 80-talet. Som Zinny Zan var han sångare i kultförklarade Skövdebandet Kingpin som sedermera blev Shotgun Messiah, som 1989 släppte sin debutskiva med samma namn. Låtarna “Don´t Care `Bout Nothin” och “Shout It Out” spelades flitigt på MTV´s Headbanger´s Ball och hjälpte albumet att nå plats nr 99 på Billboardlistan. Zinny Zan levde verkligen “the rock n roll lifestyle” mitt på The Sunset Strip med vilda fester och galna upptåg. Hängde med Mötley Crue och de andra av de största namnen precis när de var som hetast. Efter några soloskivor på engelska bytte han skepnad och mellan 2017-2020 släppte han tre fantastiska soloskivor på svenska under sitt riktiga namn - Bosse Stagman! Trots texter på svenska så får Stagman mycket speltid på engelska radiostationer. Förra året var Zinny Zan tillbaka då som band med rock på engelska genom det kritikerrosade albumet “Lullabies For The Masses”. Nu har Bosse “Zinny Zan” beslutat att pausa inspelningen av nya albumet för att ta sig till staden där allt började på allvar för 35 år sedan!

Med över 40 år i rockbranschen så utlovar vi redan nu en fantastisk kväll med mycket musik både på svenska och på engelska. Det kommer bli härliga berättelser, massor med skratt och säkerligen en hel del tankeställare som följer i en rockstjärnas fotspår.

B Z Stagman - YouTube


I Stagman band ingår:

Bosse “Zinny” Stagman (Easy Action, Shotgun Messiah): Sång, gitarr

David Janglöv (Twins Crew): Gitarr

Martina Axén (Drain, ZTV Knesset): Cajun

Vill du boka bord eller komma i kontakt med Libanon Meze & Bar?

Hemsida: www.libanonmeze.se

Telefon: 0500-201020


PRAKTISK INFO

Inträde┃19:00

“Zinny” Stagman┃21.00


Åldersgräns┃18+

Fullständiga rättigheter

Mer info: www.beardmen.com

I samarbete med Medborgarskolan┃

*Med reservation för ev. ändringar

*Återbetalning endast vid inställt evenemang, serviceavgift återbetalas ejArrangör

Konsertarrangör med bas i Skövde - För en levande livemusikscen! Grundades 2014.

Lokal

Libanon Meze & Bar, Torggatan 11, 541 30 Skövde

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer