Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

EVA LAGERHEIM & SUNNIVA BRYNNEL

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

EVA LAGERHEIM & SUNNIVA BRYNNEL

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

6 aug 2023 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning


Jag hör melodin dag och natt - ett program om kärlekens lust och plåga i Edith Piafs liv och sånger. Eva Lagerheim sjunger och berättar och Sunniva Brynnel ackompanjerar på dragspel.

Strandöns Lilla Scen är ett anspråkslöst och innerligt rum för det lilla och för det stora, för det enkla och för det svåra. I juli kommer det vara föreställningar under åtta kvällar och det finns tjugofem biljetter till vardera kväll. Varmt välkommen!

Kollektivtrafik: Buss 822 till hållplats Strandön. www.vasttrafik.se

För mer information, maila meteor@telia.com

HEMSIDA STRANDÖNS LILLA SCEN

Arrangör

Lokal

Strandöns Lilla Scen, Strandlyckås väg 4, 459 93 Ljungskile

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer