skip to main content

EU-valsittning med OIKOS och Konservativa Förbundet Stockholm

Nyligen tillagt

EU-valsittning med OIKOS och Konservativa Förbundet Stockholm

Från 270,00 SEK

Plats

Datum

31 maj 2024 19:00 - 23:59

Beskrivning

Konservativa förbundet har äran att i samarbete med tankesmedjan OIKOS, bjuda in till EU-valsittning, fredagen den 31 maj.

Fördrink kommer att serveras på plats från och med klockan 19:00EU-valsittningen kommer att bjuda på god mat i form av en trerätters middag, fin dryck till maten, vackra sånger, och fantastiskt samkväm med likasinnade.

De billigaste biljetterna går att köpas av studerande medlemmar
Bli medlem i Konservativa Förbundet, det är helt gratis!
https://konservativaforbundet.registra.nu/

För er som vill sponsra den växande konservativa rörelsen i Sverige, finns sponsors-biljetter att köpa med!

Klädkod: Mörk kostym

Lokal

van der Nootska palatset, Sankt Paulsgatan 21, 118 46 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer