Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Ett paradis, trängt

Eventet är avslutat

Ett paradis, trängt

Från 125,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

9 september 2022 - 10 september 2022

Beskrivning

Ett Paradis, trängt är ett verk i två akter av Lena Josefsson & Kompani Raande-Vo med urpremiär 1994. Verkat tas nu upp igen i samband med Dansfestival Raande-Vo.

Dansfestivalen är en hyllning till Lena Josefsson som gick bort 2020. Här samlas det vackra och burdusa. Jordfärgerna gör hjärtats trumma synlig. I kropparna, i djuret utan ord, i rytmerna och rösterna. Titeln "Ett paradis, trängt", är hämtad från poeten Arne Johnsons diktsamling med samma namn. 

Mer info: www.dansfestivalraandevo.se

Lokal

Hjalmar Bergman Teatern Hjalmar Bergman Teatern, Olofpalmes torg 3, 702 22 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.