Etran de L'Aïr LIVE @Smedjan

Eventet är avslutat

Etran de L'Aïr LIVE @Smedjan

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

5 nov 2021 19:00 - 23:00

Beskrivning

Luftens stjärnor (Etran de L'Aïr) på unikt besök från Niger till Tollered - en hejdundrandes fest och starten på deras Europaturné. Repetitiva rytmer, slingriga gitarrer  - tuaregrocken, eller ökenbluesen, har blivit ett älskat fenomen över snart sagt hela världen! Men jämfört med superstjärnor som Tinariwen och Ali Farka Touré framstår Etran de L’Aïr som det bångstyriga partygänget. Konserten arrangeras i samarbete med Planeta, Clandestino festivalen och Koloni.

Enligt egen utsago är detta familjekollektiv ett ”bröllopsband för folk utan pengar”. En lyssning på debutalbumet No. 1 bekräftar uttalandet: Tre gitarrister som alla verkar vilja spela distade solon samtidigt. Trummorna slamrar som en synkoperande vansinnesmaskin, medan sången låter sprucken och avlägsen. När skivan spelades in, under bar himmel, utbröt en spontan fest, därav de applåder och entusiastiska tjut som hörs! Sååå - välkommen till en alldeles särskild kväll på Smedjan i Tollered. 
Lyssna på Spotify
.

PLATS

Smedjan i Tollered, JT Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserten börjar kl. 21.

MEDLEMSKAP & BILJETT
För att uppleva våra kvällsarrangemang krävs att du är medlem i Kulturföreningen Smeden & Spindeln. Alla är välkomna att bli medlemmar, och årsavgiften är 50 kr/år. På den här länken registrerar du ditt medlemskap. Du kan också läsa mer på smedenochspindeln.com. Alla som vistas i Smedjan under kvällen MÅSTE vara medlemmar. Den som är medlem kan köpa biljett i dörren  - i mån av plats. Vi följer uppdateringar och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten angående covid-19. 

Mer info om oss hittar du på smedenochspindeln.com eller på Instagram. Vi finns också som en grupp på Facebook för medlemmar. (Och för de som bara vill glutta & gilla en sida! Bara och leta upp det som passar dig! :-)) Mer eller mindre sporadiskt skickar vi dig också ett nyhetsbrev. Om du inte vill ha det sen, kan du lätt avregistrera dig. 

Vi hälsar dig varmt välkommen till gemenskapen i Smedjan!

//Kulturföreningen Smeden & Spindeln


Arrangör

I EN RESTAURERAD SMEDJA i den anrika bruksorten Tollered strax norr om Göteborg finner du en kulturell mötesplats där vi erbjuder allt från galleri och museum, till levande musik, teater och föredrag. Varmt välkommen på några av våra arrangemang!

Lokal

Smedjan i Tollered Smedjan i Tollered, JT Bergs väg 12, 448 50 Tollered

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.