skip to main content

Eros

Eros

Från 250,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

12 oktober 2024 - 26 oktober 2024

Beskrivning

I många år har K. Svensson parasiterat på publikens kärlek, den här gången vill han bjuda tillbaka. Inspirerad av den grekiska kärlekstjockisen Eros tar han sikte mot hjärtat och fyrar av tankar, huvudlösa observationer och självkritik. En mustig föreställning utlovas där endast mycket få kommer att lämna lokalen mindre älskade än de kom. 

Han har kallats ormen i den svenska humorns trädgård och den som har sett K. Svensson tidigare vet att hans shower inte liknar något annat. Med tryffelgrisens besatthet vänder han trynet inåt och bökar upp själens jordiga klumpar, spottar på dem och gnider tills de blänker.

Med på turnén följer någon eller några av K. Svenssons personliga favoritkomiker. Det här är en föreställning du inte vill missa!

Arrangör

Lokal

Bonden Bar, Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer