skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Erika Jonsson på Sjöbacka

Eventet är avslutat

Erika Jonsson på Sjöbacka

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

2 aug 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Äntligen kommer Värmlands countrydrottning till Gästrikland och Österfärnebo!

För första gången arrangerar Sjöbacka en konsert och Erika Jonsson med band står först ut. Countrymusiken och miljön kommer kännas helt rätt på alla sätt.

Erika Jonsson är countryartisten från Värmland som poppar ut från mängden. Över 25 miljoner streams på Spotify, turnéer som gått land och rike runt från de största festivalerna i Norge till att stå på samma scen som Emmylou Harris i Nashville.

Hon har byggt sitt varumärke sen 2014 när låten ”Sången om Värmland” spreds som en löpeld på sociala medier och Erika klev rakt in i de svenska och norska folkhemmen.

Sedan dess har Erika släppt 4 album varav det sista ”Rootless” är i countryrockens anda, vilket Jonsson tycks dra åt mer och mer.

I år är Erika aktuell med ny musik på svenska, och först ut är ”Lastbil 7-5 (Queen of the highway)” som låter som country på svenska i en helt ny liga!

Att uppleva Erika live har beskrivits som ett fyrverkeri och tillsammans med hennes band skapar de en oförglömlig show.

Sjöbacka ligger strax utanför Österfärnebo och har tidigare bara drivit en liten butik. Nu slår de på stort och arrangerar en countrykväll!


Bra att veta:

Det kommer att finnas kaffe/bulle, korv med bröd och mackor till försäljning.

Parkeringsplatser finns men de är begränsade (kan man samåka är det toppen)

Ta gärna med egen stol! 

Välkomna på en oförglömlig kväll på Sjöbacka!

Lokal

Sjöbacka , Västanhedevägen 39, 810 20 Österfärnebo

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer