Erik Hasselfeldt, saxofon

Erik Hasselfeldt, saxofon

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

30 mar 2023 19:00 - 20:00

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat jazz.

Under sin tid vid Kungliga Musikhögskolan har Erik Hasselfeldt närt sin nyfikenhet för tvärkonstnärliga möten. I sin examenskonsert framförs nykomponerad musik inspirerad av jazz och klassisk musik. Med fokus på ett varierat improvisationspråk möts musiker från de två genren i ett spännande ljudlandskap.

Erik Hasselfeldt - saxofon

Milos Lindegren - piano

Amanda Karström - kontrabas

Filip Öhman - trumset

TBA - Tvärflöjt

TBA - Oboe

Filippa Hedberg - klarinett

Eskil Larsson - klarinett & basklarinett

Ciarán Hayes - fagott

Maria Ikonen - violin

Vidar Karlsvärd - violin

Elis Hakola - cello

Lokal

Kungasalen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.