skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Erik Dahl Ensemble - Releasekonsert på Studio TONKONTROL

Eventet är avslutat

Erik Dahl Ensemble - Releasekonsert på Studio TONKONTROL

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

14 sep 2023 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Nu är det bestämt! 14 september blir det releasekonsert på studio TONKONTROL. Kom och fira släppet av skivan Everyone's Too Sad For Everything. Vi bryter ny mark och spelar i denna makalösa studio i Kungsten första gången de bjuder in till livekonsert. En god gissning är att det blir tradition av intima spelningar här.

Kvällen innehåller ännu en lansering. Vi har bjudit in Jacki Roman som gör en första inkarnation av sitt framtida drömhak FRI BAR. Vi pratar alltså om alkoholfria drinkar. Eftersom upplägget är i startgroparna får ni tåla att bli experimenterade på. Vågar påstå att det kommer bli både smakfullt och spännande. Jo, eftersom ni är en speciell publik så är det också FRI BAR i betydelsen frivillig betalning (ingår i biljetten).

Under kvällen bjuds också på enkelt snacks och skivor finns till försäljning.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Insläpp: 19.00
Konsert: 20.00
Max 40 platser
Adress: Varholmsgatan 12
<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Erik Dahl Ensemble skapar musik i ett drömland mellan genrer. Detta är releasekonsert för gruppens andra album. Musiken kom till under 2020 när möjligheten till turné helt försvann.

Eriks ord om skivan:”Någonting framkallades av brist på konserter och socialt liv. Jag ville omvandla just den känslan till musik. Ensamheten, en stigande melankoli, ledsamhet som kommer och går. Medan jag började forma musiken snubblade jag på frasen ’Everyone’s Too Sad For Everything’ i en bok. Orden är paradoxala, först låter det så dystert. Men det finns något annat också, lite absurt nästan humoristiskt. Det är något hoppfullt över att få dela sin ledsamhet med andra.”

En liten men viktig del av skivan spelades in på TONKONTROL och därför känns det extra fint att ha release här.

På skivan och konserten hör ni:
Anna Cochrane, fiol/viola
Andreas Thurfjell, alt-/barytonsax/klarinett
Anna Malmström, klarinett/basklarinett
Erik Dahl, piano/elektronik
Viktor Reuter, kontrabas
William Soovik, trummor/percussion

linktr.ee/erikdahlensemble
erik-dahl.se/ensemble
facebook.com/erikdahlensemble

<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Foto: Ellika Henrikson
<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Arrangör

Erik Dahl Music Productions / Svalka Records arrangerar konserter inom ambient/electronica, folkmusik, jazz, kammarmusik. Filmiskt, genreöverskridande, innerligt.

Lokal

Studio TONKONTROL, Varholmsgatan 12, 414 74 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer