Hoppa till huvudinnehåll

Eric Gadd & Martin Lönegren Båtsman Music

Eric Gadd & Martin Lönegren Båtsman Music

Från 475,00 SEK

Plats

Datum

3 aug 2024 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

På det fantastiska pittoreska kulturarvet Båtsmansstugorna arrangerar vi en mysig konsertkväll med den stora svenska soul och popkungen Eric Gadd och Västervikssonen Martin Lönegren.

Båtsmansstugorna byggdes på 1700-talet
som bostäder åt båtsmännen i Tjusts båtsmanskompani och är en av Västerviks mest välbesökta platser. Det är svårt att förstå att det en gång levde familjer på 8-10 personer i de små stugornas rum och kök och om soldaten blev familjen snabbt hemlös.

Nu finns där Båtsmansgränds vandrarhem och restaurang som tillsammans med blomsterprakten, sommaren, maten och musiken bildar magi.

Du hittar alla detaljer om arrangemanget på eventolot.com
Besökare som är under 18 år behöver komma i målsmans sällskap.

Vi öppnar området kl 18.00, konsertstart 19.00

Välkommen, du väntad!Eric Gadd
debuterade med plattan Hej! 1987 och har släppt klassiker såsom Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don't You, Why Don't I och Vi kommer aldrig att förlora. Han har Grammisbelönats tre gånger och sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.

Nu i vintras kom hans nya hyllade album ”Vykort från 2000-talet” – där åtta aldrig tidigare utgivna låtar och fem låtar från hans tidigare album får glänsa tillsammans.

– Jag har skrivit låtar över en lång tid och nu plockat ut det som jag tycker blev mest intressant till den nya skivan. Låtarna reflekterar också den tid dom skrevs inom i sound och samtid. Förhoppningsvis kan man höra året jag skickar en hälsning ifrån, säger Eric Gadd.

Förutom kärleken till musiken så har Eric Gadd hittat hem i ett gastronomiskt intresse. Han har de senaste åren vunnit Mästerkocken VIP, lanserat sitt första vin och gett ut en kokbok tillsammans med Erik Videgård.
Martin Lönegren  var 10 år gammal fick han en akustisk gitarr av sina föräldrar och när han samma år hörde Elvis Presley insåg Martin att det var precis så musik både skulle låta och kännas. Country, bluegrass, blues och gospel i den amerikanska södern, i kombination med singer-songwriter och folkmusik, blev och har förblivit den standard Martin håller som "riktig musik".

Martin släppte förra året ett par singlar, en EP och en featuring (tillsammans med Dimpker Brothers). I mars 2024 släpper han sin första singel i raden av 10 låtar som kommer att utgöra ett album Waterline

Arrangeras av Eventolot AB & Föreningen Kulturen i Fokus i samverkan med Båtsmansstugorna.

Lokal

Båtsmansstugorna Västervik, Västervik, 593 30 Västervik

Headliners

Eric Gadd
Artist/Musiker/Låtskrivare
Martin Lönegren
Artist/Musiker/Låtskrivare

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer