Erehed och Moberg - Standup på lätt norrländska

10 nov 2019 20:00 - 22:00

Restaurang Balder, Skolgatan 58D, 903 27 Umeå

Två av Sveriges roligaste norrlänningar drar ut på en första turne tillsammans. De har båda sina rötter i Västerbottens inland och detta gör att de skiljer sig markant från Sveriges övriga komiker-elit. Ta chansen att uppleva denna udda duo när turnén gör ett stopp i Umeå på restaurang Balder.

ERIK MOBERG

Den tre äpplen höga småbarnspappan från Åsele som gjort sig känd som en av de mest likeable komikern inom svensk stand up ser inte ut att vara mycket för världen och i ärlighetens namn är han inte det heller. Dock har han giggat med några av Sveriges största komiker såsom Babben Larsson, Johan Glans och Jonas Gardell. Han driver också stand up klubben HACK i Umeå.

TOBIAS EREHED

Tobias Erehed beskrevs en gång som “Den roligaste komikern från Tärnaby”. Detta skapade en enorm hype bland arrangörer över hela landet, tills de insåg att han även var den enda. Efter flytten från Lappland har Tobias iallafall hunnit med mycket. Han har åkt runt som en vettvilling till standupklubbar i hela landet, gått till final i Grand Comedy Slam, deltagit i SVT:s nyinspelning av Släng dig i brunnen och även hunnit med några månaders skämtskrivning åt humorprogrammet Robins.