Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Entrébiljett Liljevalchs (feb)

Eventet är avslutat

Entrébiljett Liljevalchs (feb)

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

1 februari 2022 - 28 februari 2022
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

På den här sidan skaffar du entrébiljetter till Liljevalchs i februari. 
Obs! Vernissagedagen för Vårsalongen 2022, fredag 4 februari, kommer det endast att finnas biljetter på plats som man köar till. 

Öppet: måndag 11-17, tisdag 11-20, onsdag 11-17, torsdag 11-20, fredag-söndag 11-17

Vill du besöka Liljevalchs i mars hittar du biljetter här: 
Entrébiljetter mars

Golven i konsthallen tål varken broddar eller gångstavar och de får därför inte lov att tas med in. Lås gärna in dessa i förvaringsskåpen på nedre botten.


Observera starttiden för din biljett. 
Kom på, eller nära efter, den utsatta starttiden. Inget insläpp före biljettens starttid.
Du kan vara inne två timmar eller kortare om konsthallen stänger innan dess. 

Återköp och byten av biljetter 
För återköp av biljetter ska du mejla till bokning.liljevalchs@stockholm.se senast 3 dagar före din besökstid för att få din biljett återbetald.
Ange ditt order-idnamn samt e-postadress.
Vill du byta dag eller tidpunkt för ditt besök måste du själv köpa nya biljetter till den önskade tiden och få ett återköp av de gamla enligt reglerna ovan.


Utställningsprogram
Klicka på länkarna för att läsa mer om utställningarna:
Linn Fernström, 29 oktober 2021 - 20 februari 2022  
Karin Alfredsson, 17 december 2021 - 13 februari 2022 
Princess Svanevit, 2 februari - 20 mars 2022 
Vårsalongen, 4 februari - 10 april 2022   
Film om Liljevalchs+, 14 februari - 31 mars 2022

Arrangör

Liljevalchs utställningsprogram vänder sig både till den riktigt breda publiken och till dem som är särskilt intresserade av vissa konstnärskap eller konst- och formriktningar. Varje nytt konstår inleds med den välkända jurybedömda Vårsalongen.

Liljevalchs tillhör Stockholms stad och invigdes 1916 som den första självständiga och offentliga konsthallen för samtidskonst i Sverige. Den äldsta byggnaden är ritad av arkitekten Carl Bergsten och den nya tillbyggnaden Liljevalchs+ är ritad av Wingårdh Arkitektkontor med Gert Wingårdh och glaskonstnären Ingegerd Råman. Konsthallen Liljevalchs ligger på natursköna Djurgården i Stockholm. 

Lokal

Liljevalchs Liljevalchs, Djurgårdsvägen 60, 115 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer