skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Entré till Derome Trä & Nostalgimuseum

Eventet är avslutat

Entré till Derome Trä & Nostalgimuseum

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

22 juli 2023 - 15 december 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

I Derome, strax utanför Varberg och Veddige, hittar du detta besöksmål som är ett spännande museum med något för alla. Här tar du ett kliv in i den svenska industrins historia, berättad med trä i fokus men levandegjord med personliga berättelser.

Hos oss kommer du nära historien. Utan glas och montrar kan du bokstavligen ta ett kliv in i en annan tid.

Slå dig till exempel ned vid det dukade bordet i 50-talsköket, sätt dig vid elden i kolarkojan eller undersök de 200 år gamla verktygen. Vilka mänskliga avtryck hittar du stugan i från 1800-talet och vad har barnen ristat in i sina skolbänkar?

Vad du än väljer att ta fasta på när du besöker oss så är vår förhoppning att just ditt besök blir en unik upplevelse.

Vill du komma på en annan dag eller har du andra önskemål? Kontakta gärna oss på info@derometramuseum.se eller 0340-31333 så hjälper vi dig.

Lokal

Derome Trä & Nostalgimuseum, Prästgårdsvägen 4, 432 68 Veddige

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer