skip to main content

Entré till Bungemuseet

Entré till Bungemuseet

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

9 maj 2024 - 8 september 2024

Beskrivning

Välkommen till Bungemuseet! 

Hos oss kliver du rakt in i historien! Hur levde människor på Gotland förr? Vad åt de, hur sov de och vad sysslade de med om dagarna? I våra bevarade gårdsmiljöer från 1600-1900-tal får du svar på dessa frågor och mycket mer. 

Bungemuseet sträcker sig över sju hektar, innehållande gårdsmiljöer, industribyggnader, fiskeläge, lekplats och gotländskt änge. Du kan lätt tillbringa en hel dag hos oss - ta gärna med dig picknick! 

Guidad visning ingår i entrépriset (kl. 13.15, samt 15.00 under högsäsong). 

Mittemot museet finns toaletter och ett cafe. 

Lokal

Bungemuseet, BUNGE ANNEX 140, 624 64 Fårösund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer