ENIGMA x CAFÉ OPERA

ENIGMA x CAFÉ OPERA

Från 500,00 SEK

Plats

Datum

12 aug 2023 16:00 - 13 aug 2023 02:00

Beskrivning

Enter the mystery

Arrangör

Sveriges Första Nattklubbsfestival är äntligen här!

Gör dig redo för en oförglömlig upplevelse med en stjärnspäckad uppsättning artister som får dig att dansa hela natten.


Festivalen äger rum i tre städer, Örebro, Sundsvall och Stockholm och kommer att innehålla en mängd olika musikgenrer, från EDM till pop till hiphop och mer.

Genom att rigga upp 3 scener och bjuda på en bred variation av underhållning på varje scen förvandlar vi Sveriges hetaste nattklubbar till euforiska festivalområden.


På (Scen 1) Main Stage kör populära artister med inspirerande och storslagna uppträdanden med bildskärmar, dansare och ljusshow. POP, RnB, Indie och Hip Hop, kommer vara de mest vanliga genrerna på Main Stage.


På (Scen 2) Dance Stage avlöser DJs varandra under hela eventet och coola EDM akter uppträder med tillhörande lasershower och kolsyra kanoner. EDM som deep house, trance och tropical, kommer vara de mest vanliga genrerna på Dansgolvet.


På (Scen 3) Anecdote är det en otrolig bredd på variationen i underhållningen.

Lokala band och trubadurer varvas med komiker, Q&As med kändisar, och magiker. Men också interaktiva inslag som open mic, kareoke, rapbattles, och game shows.

Lokal

Café Opera, Café, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.