Hoppa till huvudinnehåll

EN STJÄRT PÅ HIMLEN

EN STJÄRT PÅ HIMLEN

Från 425,00 SEK

Plats

Datum

2 aug 2024 19:00 - 20:50
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning


Välkomna till en eftertänksam Frodisk underhållning i två akter med musikaliska inslag.

I "En Stjärt på Himlen, Gud Hund eller Boll" får ni möta en mogen kvinna som kan och vet allt. Hon har rest över hela jorden, eller i alla fall varit i Spanien och på Gotland, så hon vet hur saker ligger till. Men borta bra och hemma bäst ju! Hemma i soffan, ensam, så man får prata till punkt!

Hon sjunger som en påfågel med alla fjädrarna på samma gång, nästan klockrent.

Gud, Hund eller Boll, vad blir det av det? Vi vill alla känna hopp, tilltro och skapa betydelse men framförallt vill vi få tillhöra och känna samhörighet. Ur det kan det skapas ett nästan galet intresse för bollsport, husdjur eller gudstro.

Med filosofiska betraktelser bjuder "En stjärt på himlen, Gud Hund eller Boll" på en oförutsägbar upplevelse. Vi kommer nära oss själva på ett roligt och befriande sätt.

Mycket välkomna!

Skådespelare: Cecilia Frode

Piano: Lennart Simonsson

Längd: 1 h & 50min, inkl. 20min paus.

Idé & manus : Cecilia Frode

Foto: Elisabeth Ohlson

Lokal

Lilla Teatern i Axmarby, Axmarstig 74, 817 94 Axmar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer