EN STAND UP-KVÄLL med Babben Larsson, Al Pitcher och Nisse Hallberg

2 aug 2018 19:00 - 22:00

Restaurang Jungfrusund AB, Bryggavägen 133A, 178 31 Ekerö

Kom och njut av sommarens roligaste kväll ute på vackra Jungfrusund på Ekerö.

Efter senaste succén så tänker vi den här gången toppa det hela med tre av Sveriges absolut bästa och mest folkkära komiker.

Babben Larsson: Babben behöver nog inte någon närmare beskrivning då hon är en av de största komiker vi haft och har i det här landet. Babben har setts på scener runt om i landet i snart 30 år och gjort i princip all humor-tv som sänts. På senaste tiden kanske ni har sett henne som hårdhudad huvuddomare i SVTs stora publiksuccé Bäst I Test eller live då hon varit ute med sin turné Expedition Babben.

Babben är en pionijär inom svensk stand up och levererar alltid då hon står på en scen. En av få humorlegender vi har i det här landet och det gör oss extra glada att hon väljer att komma just till oss denna kväll.

Al Pitcher: Al Pitcher växte upp i Nya Zeeland, men började sin standup-karriär i London 1999. Samma år gick han till final i humortävlingen So You Think You’re Funny och upprepade bedriften två år senare i både BBC New Act Competition och Daily Telegraph Open Mic Competition. Sedan dess har han uppträtt på de flesta komedifestivalerna i engelskspråkiga länder och vunnit flera utmärkelser så som Best Show 2009 vid Leicester Comedy Festival, Director’s Pick 2009 vid Newcastle Comedy Festival och Peoples Choice Award 2009 av Time Out Sydney. 2012 bjöds han in till världens största humorfestival, Just for Laughs, tillsammans med bland andra Eddie Izzard och Billy Connolly.

2010 flyttade Al Pitcher till Sverige och har sedan dess snabbt gjort sig ett namn på den svenska standup-scenen. Redan 2011 vann han ”Bästa manliga komiker” på Svenska Standup-galan och året efter gav han sig ut på den hyllade och utsålda ”Fika tour”, som följdes upp av den minst lika framgångsrika ”Påtår tour” 2013 och ”Nääämen it’s Al Pitcher tour” 2014/2015.

I Januari 2016 så visades Als special Fy Fan Sverige på SVT1. Den hade över 1 miljon visningar under det året.

Hösten 2017 hade Al premiär med sin senaste standup-show Sverige Syndrome. Han tog den Sverige runt samt även utomlands till New York, London, Köpenhamn och Amsterdam – för fulla hus!
Showen har fått lysande recensioner och sålt slut.

Nisse Hallberg: Nisse Hallberg är ett av de starkaste namnen inom svensk standup. Han är en berättare av rang som alltid skapar stor humor med sina mustiga historier. Nisses stil har beskrivits som organisk och flytande, och hans stil på scenen är det få som kan matcha. 2015 blev han Årets nykomling på Svenska standupgalan, sedan dess har det bara gått spikrakt uppåt.

2016 åkte Nisse ut på sin första soloturné "Jag Är Sjuk" runt om i hela Sverige inför slutsålda teatrar, efter succén med debutshowen så åker han nu i höst ut igen med den nya showen "Trött".

Ni kan även ha sett Nisse i program som Manick, Comedy Central Utan gränser, Släng dig i brunnen, Bäst I Test.


Så om det är någon kväll ni inte vill missa i sommar så är det denna.

För middagsbokningar innan show ring 08-56035000

OBS!!! Begränsat antal parkeringsplatser och platser i gästhamnen, för mer info ring 08-56035000

Ses på JungfrusundEn kväll med Babben, Pitcher och Hallberg

Stängd