skip to main content

En salig blandning

En salig blandning

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

2 jun 2024 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Försommarkonsert med kören Da Capo där vi bjuder på "En salig blandning" av olika genrer, det finns något för alla smaker. Under ledning av Gunilla Frödén guidas publiken genom en repertoar som visar på körens musikaliska bredd.

Välkomna!

Arrangör

Kören Da Capo är en damkör som underhållit sin hemstad Linköping sedan 1986. Grundaren Gunilla Frödén leder alltjämt kören med stort engagemang och musikalisk säkerhet. Kören experimenterar gärna med spännande arrangemang från olika tidsepoker. Repertoaren spänner över stora områden, från klassisk och visa till pop och jazz. Da Capo förstärker gärna musikens budskap genom överraskande koreografi och andra sceniska uttryck.

Den genuina sångglädjen som genomsyrar kören bidrar till den nära publikkontakt som har blivit ett av Da Capos signum.

Lokal

Ryttargårdskyrkan, Djurgårdsgatan 97, 582 29 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer