skip to main content

EN SAGA OM... VADÅ? - Borås

EN SAGA OM... VADÅ? - Borås

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

26 jun 2024 13:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

EN SAGA OM... VADÅ? 

En interaktiv improviserad barnföreställning

Tänk dig en saga där barnen själva får bestämma vad som ska hända. Kanske blir det en busschaufför som upptäcker att han kan resa i tiden? Eller en drottning som möter en häxa på Liseberg? Barnens kreativitet välkomnas och får en plats i historien, det är till och med den som är grunden till hela föreställningen. I våra sagor är allt möjligt!

"En Saga Om... Vadå?" är en interaktiv berättarteater som skapas på plats av orden och karaktärerna som barnen kastar in. Berättaren kan närsomhelst pausa, spola tillbaka och anpassa historien till publiken och är bryggan mellan barnen och föreställningen. Därför blir varje saga unik och gör lika stor succé för ny publik liksom för de som kommer tillbaka gång på gång.

Vi spelar klockan 13:00 på Hemgården Gula Kulturhuset i Borås. Vi kommer att berätta två sagor på cirka 30 minuter vardera med en paus i mitten.

Mer information finns på vår hemsida: https://teaterjubel.se 

Arrangör

Teater Jubel är en turnerande teatergrupp med bas i Göteborg. Vårt mål är att skapa lättillgänglig scenkonst som ska roa och berika en bred publik.

Gruppens medlemmar är: 

Benjamin Blomqvist

Emma Landegren

Axel Isaksson

Ebba Backlund Hammar

Lynn Westlander

Nils Jensen

Lokal

Hemgården Gula Kulturhuset, Österlånggatan 57, 503 37 Borås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer