skip to main content

En röst för mord - Mordgåta på Löfstad Slott

En röst för mord - Mordgåta på Löfstad Slott

Från 995,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

13 april 2024 - 26 oktober 2024

Beskrivning

Mordgåta på Löfstad Slott - En röst för mord

Kliv in genom grindarna till vackra Löfstad slott. Slå dig ner i restaurangen, beställ en drink och låt oss sedan ta dig med till ett Sverige i förändring...

Löfstad slott, året är 1917.

Norrköpings textilindustri går på högvarv och Sveriges kvinnor strider för rätten att få rösta. Det är aftonbjudning hos Direktör Gyllenstjärna på Löfstad slott, men det är något konstigt på gång...

Sex gäster har en inbjudan som får dem att anlända slottet under stor oro.

Vad är det för hemlighet som ska avslöjas? Varför är direktören inlåst på sitt rum och vem är det som bjuder på konjak?


Varmt välkomna till en helkväll på Löfstad Slott.

Under kvällen kommer ni att få avnjuta en trerätters-måltid och samtidigt få vandra runt på slottet och få bevittna olika scener - scener som kanske för er närmare en lösning i mordgåtan. Ni, våra gäster, varvar en trevlig middag med teater på olika platser runtomkring i slottet och flyglarna.


OBS - VIKTIG INFORMATION

Föreställningens längd är beräknad till cirka 4 timmar inklusive alla måltider.

Självklart kan vi tillgodose önskemål om att göra måltiden vegetarisk.

Mordgåtan inkluderar gång i trappor och smala korridorer. Att gå omkring för att se de olika scenerna är en viktig del av upplevelsen.

Vi kan dock självklart ackommodera för rullstol och/eller rullator - men önskar då att ni kontaktar oss en vecka innan föreställningens datum.

Det kan vara kallt i slottet och flyglarna - vi rekommenderar att ta med en kappa eller jacka.

Vänligen observera att vi tyvärr inte kan återbetala köpta biljetter.


Meny

Toast Piper - vår krämiga skaldjurstoast med räkor, kräftor, äpple, selleri, en nypa cayenne på smörstekt bröd & toppad med stenbitsrom & dill.
•••
Majskyckling serverad med potatiskaka med västerbottensost, grillad lök & kycklingsky
•••
Chokladpannacotta med bärkompott & kaksmulor.

Arrangör

Folkparken Produktion

Folkparken Produktion är ett ungt Östgöta-baserat produktionsbolag. Vi gör allt från konserter till möten - men i hjärtat av vår verksamhet ligger teatern. Sedan 2015 har vi som grupp producerat allt från Den Fula Ankungen till Strindbergs Paria. 

Välkomna till vår sida, och varmt välkomna till våra evenemang!


VILLKOR OCH POLICY

Vänligen se denna sida för villkor och policy: https://www.folkparkens.se/vil...

KONTAKT

Mejl: info@folkparkens.se

Telefon: 0723332126

Lokal

Löfstad slott, Lövstad Slott, 605 97 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer