Eventet är avslutat

En pingvin springer mot bergen

120,00 SEK - 240,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

5 februari 2022 - 27 februari 2022

Beskrivning

Antarktis är den kallaste platsen på jorden. Det är också den tommaste. Här finns inga banktjänstemän eller mellanchefer, patentjurister eller rånare; bara 14 miljoner kvadratkilometer av snö och karga berg - och pingviner. Miljontals knubbiga fåglar som sakta vandrar fram och tillbaka genom den isklädda tundran. 

På andra sidan jorden går mänskligheten också fram och tillbaka mellan arbete och hem, det är inget konstigt med det. Så är det bestämt. Men alla, både människor och pingviner, undrar samma sak: vem är det som har bestämt? 

Och vad händer när vi vänder oss om och börjar springa?

”En Pingvin springer mot Bergen” är en nyskriven komedi om längtan efter frihet och vad som krävs för att vi ska bryta upp från vägen som vandrats om och om igen, fram och tillbaka.

Ibland krävs det bara att vinden byter riktning, ibland krävs en mental brottningsmatch med en mellanchef - eller varför inte ett bankrån?

VIKTIG INFO

-Föreställningen spelas under februari månad på Sagateatern, Sagavägen 6 på Lidingö. Närmsta SL-förbindelse är bussar från Ropsten till antingen Lidingö Centrum eller Sagavägen.

-Föreställningen är ca 1 timme och 30 minuter lång, och rekommenderas från 12 år och uppåt. Vi vill på förhand varna för starka ljud. 

Varmt välkomna!

Arrangör

Teater Bortom Bron är den första professionella teatern baserad på Lidingö. Vårt syfte att lyfta komplicerade frågor i en splittrad kommun, på ett kittlande och humoristiskt sätt. Med fokus på teater, dans, musik och performance vill vi skapa en kulturell knytpunkt och en stadig källa till kultur, som Lidingö länge har saknat.

Välkomna!

Lokal

Sagateatern Lidingö Sagateatern Lidingö, Sagavägen 6, 181 32 Lidingö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.