Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

En låda apelsiner - Författarbesök av Lena Einhorn

Eventet är avslutat

En låda apelsiner - Författarbesök av Lena Einhorn

Från Gratis

Plats

Datum

27 sep 2023 18:30 - 20:00

Beskrivning

Välkommen till höstens allra första Kulturonsdag där vi gästas av ingen mindre än Lena Einhorn! 

Lena Einhorn är en uppskattad och prisbelönt författare som har en bakgrund som läkare. Hon blev sedermera forskare och har även arbetat med dokumentärer, film och teater. Lena har fått både bland annat Augustpriset och två Guldbaggar för både sina böcker och filmer.

12 januari 2023 publicerades romanen En låda apelsiner, som bygger på journalisten Jackie Jakubowskis dramatiska barn- och ungdom, i Polen, och som flykting i Sverige.

Författaren är bokad i samarbete med Författarcentrum Väst och med bidrag från Västra Götalandsregionen.

Lokal

Stora Salongen, Kulturhuset Eden, Göteborgsvägen 61, 463 31 Lilla Edet

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer