En kväll med Knausgård

En kväll med Knausgård

Få biljetter kvar

Biljetter från 300,00 SEK

Plats

Datum

3 apr 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

En kväll med Knausgård
Den 3 april bjuder Norstedts in till en kväll med Karl Ove Knausgård på Rival i Stockholm. Samtalet leds av Aris Fioretos, författare.

Biljetterna är onumrerade, det är fri placering och vi hjälper gärna till för dig som behöver plats för rullstol.

Välkommen!

Om Karl Ove Knausgård
Karl Ove Knausgård är aktuell med Det tredje riket, som kommer den 6 mars på svenska. Det tredje riket är tredje boken i serien som inleddes med Morgonstjärnan (2021) och fortsatte med Vargarna från evighetens skog (2022). Nu fördjupas mysteriet ytterligare.

Romanerna i Morgonstjärnan-serien handlar om det som vi inte förstår, det stora dramat sett genom det lilla livets begränsade lins. Men först och främst är det romaner om vad som sker när de mörka krafterna i världen får fritt spelrum.

Om Aris Fioretos
Aris Fioretos utgav senast den hyllade romanen De tunna gudarna. Han har översatt Friedrich Hölderlin och Vladimir Nabokov till svenska, och erhållit talrika utmärkelser både här och utomlands, däribland Sveriges Radios Romanpris två gånger och Bundesrepubliken Tysklands förtjänstorden.

Lokal

Mariatorget 3, 118 48 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.