En kväll med Jennifer Brown & Java Gospel

En kväll med Jennifer Brown & Java Gospel

Biljetter från 275,00 SEK

Plats

Datum

22 maj 2023 19:00 - 20:30

Beskrivning

Jag vill skapa en kväll som berör. Min musik kommer att berätta om mitt liv. 

”The most important kind of freedom is to be what you really are”

Jim Morrison 

Välkommen till en kväll då Jennifer ger en inblick i hur hon ser på konsten att förena musikalitet med att vara människa i en värld full av förändring. Samhörighet skapar alltid en påfyllning av inre möjligheter.

Jag kommer att berätta om livserfarenheter ur mitt liv - som uttrycks genom mina sånger. 

Av allt jag lärt mig skapar vi magi tillsammans. 

Lokal

Betlehemskyrkan, Vasagatan 26-30, Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.