skip to main content

En kväll med Flavia & Rob - Från Puglia till Piemonte

En kväll med Flavia & Rob - Från Puglia till Piemonte

Från 999,00 SEK

Plats

Beskrivning

En kväll med....

På Lilla Kafferosteriet vill vi hylla och uppmärksamma personer i restaurangbranschen, kockar, sommelierer, servitörer som jobbar med mat och dryck men även matskribenter, importörer och producenter. Personer med stor yrkesskicklighet och passion som älskar mat lika mycket som vi gör. Denna kväll kommer ni få träffa Italienska kokboksförfattare Flavia Giordano och vinimportören Robert Ureke som kommer ta med er på en resa till två regioner i Italien som dom har nära anknytning till, Puglia och Piemonte. En kväll där köket från syd möter viner från norr på en kulinarisk upptäcktsfärd utav unika smakupplevelser och terroir. En 4 rätters vegetarisk meny baserad på lokala ingredienser och Italienska delikatesser som kommer paras ihop med 3 olika viner.

Om oss:

Flavia Giordano - Spaghetti ABC
Flavia är en Italiensk kokboksförfattare, olivolja och ost expert från Bari (Puglia) som bor i Malmö, där hon nu är baserad.
Hennes målsättning är att låta dig uppleva och förstå ingredienserna av det Italienska köket, från ursprung, områden och kulturen bakom dem, genom matlagningskurser, sensoriska upplevelser och design av resor till Italien. Ni hittar henne här https://spaghettiabc.com

Robert Ureke - Vinspektrum
Robert är en Malmöbaserad vinimportör med förkärlek till Piemonte. Alla viner kommer från småskaliga producenter som tillverkar sina viner hantverksmässigt med stor omsorg för både jord, småkryp och människa.
Många utav våra vinbönder jobbar ekologiskt och biodynamiskt. Det handlar inte bara om vin som smakar gott utan även att produktionen har så liten miljöpåverkan som möjligt. Ni hittar vinerna här: https://vinspektrum.se

Detta är en matbiljett och dryckesbiljett som gäller för bokning av plats för kvällen. Allergier meddelas i kommentarsfältet efter betalningen.

Arrangör

Lilla Kafferosteriet - Gourmetrosteriet för färskt nyrostat kaffe

Lokal

Lilla Kafferosteriet Lilla Kafferosteriet, Baltzarsgatan 24, 211 36 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer