En kväll med Bret Easton Ellis

En kväll med Bret Easton Ellis

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

23 okt 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

En kväll med Bret Easton Ellis

Den 23 oktober bjuder Brombergs in till en kväll med Bret Easton Ellis på Rival i Stockholm. Samtalet leds av Hans Olav Brenner.

Biljetterna är onumrerade och det är fri placering.

Bret Easton Ellis, född 1964 i Los Angeles, är mest känd för succéromanen American Psycho. Nu gör han en efterlängtad comeback med Skärvorna

Skärvorna utspelar sig i ett vibrerande Los Angeles 1981. Det är en febrig och spännande berättelse om ett gäng ungdomar som börjar sitt sista år på college samtidigt som en hänsynslös seriemördare härjar i deras närhet.


Lokal

Hotel Rival, Mariatorget 3, 118 48 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer