Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

En Julkonsert - Om tro, hopp & mellanrum

Eventet är avslutat

En Julkonsert - Om tro, hopp & mellanrum

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

28 nov 2017 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till en kväll i fantastisk miljö fylld av musik och eftertänksamma ord om julens fram och baksidor. Om förväntan, glädje och gemenskap men också om känslorna av ensamhet som julen kan bära med sig.

Den svenska visan, amerikanska julklassikern, traditionella psalmen och nyskriven musik ges utrymme och tolkas genom gruppens karaktäristiska sätt att ge liv och mening till texter och melodier med rötter i jazz och gospel.

 • Louise Palmstierna – text & sång
 • Andreas Aleman – piano & sång
 • Staffan Findin – trombon & slagverk
 • David Bryntesson – trumpet & bas

Dryck och enklare förtäring finns till försäljning när dörrarna öppnas kl. 18.00

Mer info: louise@palmstiernaco.se alt. 070-760 83 57

Om Louise
Hennes värme, röst och förmåga att väva samman musik med egenskrivna texter kring vitt skilda ämnen är unik och har funnit sin plats i flera ”konsertprat” varav Timglas har varit en del av Stockholms Jazzfestival. Julkonserten fick ett mycket varmt mottagande när den gjordes första gången 2016 http://www.louisepalmstierna.se

Arrangör

Lokal

Riddarhuset, Riddarhustorget 10, 111 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer