En hoppfull konsert med Stockholms Motettkör KFUM

En hoppfull konsert med Stockholms Motettkör KFUM

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

1 apr 2023 15:00 - 16:00

Beskrivning

Lördagen 1 april kl.15 på Historiska museet.

Tron på en bättre tid och en bättre värld är något människan alltid burit med sig. Ibland tar vi hjälp av bön, ibland söker vi inre frid för att stå emot förtryck och umbäranden. Hoppet ger oss en styrka som många gånger förbluffar, och det är hoppet vi vill ge störst plats på denna konsert. 

Musik av bl a Poulenc, Debussy, Distler, Schütz, Cederberg-Orreteg m fl.


Välkommen!

Arrangör

Stockholms Motettkör KFUM är en blandad kör med rutinerade sångare och bred repertoar, bl a klassiska verk, svensk körlyrik, jazz, bossa nova och folkmusik. Vår dirigent är Szymon Rudzki.

Kören bildades av de två körerna Stockholms Motettkör och KFUM:s Kammarkör, två körer som funnits i 40 respektive 60 år. Hösten 2018 slog vi ihop körerna till en.

Vi repeterar på onsdagar på Rosengatan i Stockholms City tillsammans med KFUM Centrals övriga musikföreningar som storband, barn- och ungdomskörer och symfoniorkester. Hör av dig om du intresserad av att sjunga med oss! 

Lokal

Historiska museet, Narvavägen 13-17, 114 84 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.