skip to main content

En historisk återblick till Alingsås för omkring 50 år sedan. Version 2.0

En historisk återblick till Alingsås för omkring 50 år sedan. Version 2.0

Från 230,00 SEK

Plats

Datum

25 sep 2024 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Mycket nostalgi i gamla Alingsåsbilder

Version 2.0 detta är den andra av en serie föreläsningar. Den har tidigare visats i mars 2024.

Lasse Hammar var bara 13 år då han i början av 70-talet började att fotografera för en av tidningarna i Alingsås. Efterhand ökade efterfrågan på bilder och det blev senare ett jobb som frilansande pressfotograf för både dags- och veckopress.

Det blev omkring 75000 bilder som är historiska dokument av vad som hade skett i Alingsås och dess omnejd under 70-talet och några år in på 80-talet.

Under våren 2023 påbörjades arbete med några större bildföreläsningar och nu efter flera fullsatta föreläsningar på Palladium i Alingsås har responsen och uppskattningen av dessa varit fantastisk. Och publiken har sagt sitt -Vi vill se mera!

-Jag kommer att fortsätta med detta så länge intresse finns säger Lasse Hammar. Under en föreläsning som tar nästan 2 timmar i anspråk visas omkring 400 bilder. Det är ju en liten del av det totala antal bilder som finns att tillgå ur denna unika bildskatt av händelser och ändelser i en liten stad för runt 50-år sedan.

-Varje bild har en egen historia och lite av det vill jag förmedla till alla de som är intresserade säger Lasse Hammar.

Arrangör

Lokal

Palladium, Nygatan 18, 441 30 Alingsås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer