En helkväll standup

En helkväll standup

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

19 apr 2023 20:00 - 22:00

Beskrivning

Komikerna Josefin Sonck, Sofia Nordin och Birgita Klepke bjuder på två timmar högklassig standup på Scalateaterns källarscen. Josefin är komiker, skådespelare och nyligen aktuell i tv-serien Vuxna Människor. Sofia är komiker, manusförfattare och styr skutan som producent för satirprogrammet Svenska Nyheter. Birgita lever efter sitt motto ”Hur svårt kan det va?” och började med standup samma år som hon fyllde 60. När de intar scenen tillsammans blir det vassa iakttagelser, bittra rants, träffsäkra karaktärer och pinsamma bekännelser. Comedy Magic helt enkelt! Showstart 20.00. Entré och bar från 19.30. Kvällen hålls ihop av eminenta konferenciern Isak Wahlberg. PS Föreställningen kommer att filmas så ta med ditt allra bästa humör. Välkommen!

Lokal

Scalateatern, Wallingatan 32, 111 24 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.