En härligare jul – Hannah & Amandas nya live-podd

17 dec 2018 19:00 - 20:30

Intiman, Odengatan 81, 113 22 Stockholm

”Fredagspodden” har resulterat i flera böcker och inte minst en ofantligt lojal lyssnarkrets – och nu tar den form som live-podd!

I slutet av december går ”Fredagspodden” upp på Intimans stora scen för att under två kvällar omvandlas till live-podd. ”En härligare jul med Hannah & Amanda” blir en live-podd fylld med peppande julstämning och det absoluta bästa av ”Fredagspodden”.

På ett ärligt och genuint sätt berättar Hannah och Amanda i sin podcast om sina liv och lyssnarna får ta del av såväl deras lyckligaste som värsta stunder. Det är med värme och transparens som systrarna tar upp allt i känsloregistret; peppen i att ställas inför nya möjligheter, oron över vad vi inte kan kontrollera i livet och ångesten som uppstår där under vargtimman.

I lokalen gäller fri placering så se till att vara i god tid (insläpp sker ca 30-40 min innan start). Biljetter till föreställningen går att köpa fram till en halvtimme efter start. 

Är du i behov av en rullstolsplats ber vi dig kontakta oss genom att klicka på "kontakta arrangören" som finns ovanför beskrivningen till detta event. Biljetter köpta via Billetto går ej att returnera eller bytas mot biljetter i en annan stad. 

För mer info om turnén besök hannahamanda.com!

Betald biljett

Stängd