skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

En God Grund för Underhåll & Driftsäkerhet inför Digitala Revolutionen, för en hållbar utveckling

Eventet är avslutat

En God Grund för Underhåll & Driftsäkerhet inför Digitala Revolutionen, för en hållbar utveckling

Från 350,00 SEK

Online-event

Datum

31 dec 2023 23:59 - 28 feb 2024 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

För framtiden och den digitala resa som startats upp kan vi nå framåt till en hållbar utveckling. Med min grund som Elektroingenjör och min över 20åriga yrkeserfarenhet inom industrin där underhåll legat som en röd tråd, har min nyfikenhet för dess utveckling bara ökat.

I denna föreläsning ger jag en övergripande syn på vad som är viktigt att tänka på för verksamheten med tanke på underhåll och driftsäkerhet, för att nå fram till en grund som står sig väl inför den Digitala Revolutionen.

Föreläsningen riktar sig till högre ledning inom företag, men kan ses av alla som är intresserad. Passar bra för chefer och ledare och ledningsgrupper genom att det börjar där. Passar även styrelser. Vi som leder och tar beslut behöver ta in en förståelse och vetskap inför de beslut vi tar - för att sedan ta det vidare i leden. Föreläsningen passar även de som är intresserad av digital utveckling inom industrin och underhåll, i allmänhet.

I denna föreläsning går jag inte in i detalj då jag istället låter Er se på en helhet. Ni kommer få konkreta tips och en hel del information om vad att tänka på och göra. Jag gör nedstamp på väl utvalda områden för en god grund till utveckling. Vid önskan om att gå in mer i detalj för vissa utvalda områden, vänligen återkom till mig så ser vi på det tillsammans.

Så, häng med - nu kör vi!

Arrangör

För ett ledarskap i hållbar utveckling. Med passion för liv i livet och att bidra till mer välmående individ och organisation så väl som samhälle och värld, trots mötet av ibland svåra påfrestningar.

Genom det lilla kan vi bidra till det stora och vi gör det, tillsammans! 

Jag finns till hjälp genom konsultuppdrag, föreläsningar och work shops. 

LEDARSKAP

POSITIVITET

INSPIRATION

KREATIVITET

UNDERHÅLL

DIGITALISERING

Kontakta mig gärna vid funderingar eller för ett samtal kring upplägg initierat av Ert behov om utveckling i hållbar riktning. 

Med värme, 

Pernilla


Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer