skip to main content

En glassodyssé med Jan Hedh

En glassodyssé med Jan Hedh

Från Gratis

Plats

Datum

15 jun 2024 13:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Foto: Charlotte Gawell

Jan Hedh är en av Sveriges främsta konditor- och bagarmästare, med över 60 års yrkeserfarenhet. Han har också ett brinnande intresse för glass, i alla dess former.

I sin nya bok Glass på riktigt: Glass, gelato, sorbeter, granitéer, parfaiter och desserter berättar Jan initierat om alla olika sorters glass. Vad som skiljer dem åt, vad man kan göra med glass, och vad som krävs för att göra riktigt bra glass själv. I boken finns över 300 olika recept men också tips på hur du experimenterar och utvecklar dina egna smaker i en oändlig mängd kombinationer.

Med sina erfarenheter från glassuniversitetet i Bologna, otaliga konditorier och kök runt om i världen tar han med oss på en söt och härligt frusen glassodyssé.

Biljettpriser: 150 kr för vuxna, 100 kr för studenter och pensionärer; 50 kr för Kulturens medlemmar. Besökare 0–18 0 kr, men man behöver boka plats. Inträde till museet ingår.

Arrangör

Kulturen i Lund är ett kulturhistoriskt museum med historiska hus från olika tider, flertalet utställningar och programverksamhet för olika åldrar. Kulturen har en rik programverksamhet (cirka 500 evenemang om året) med allt från visningar, föredrag och pyssel till teaterföreställningar, musikevenemang och firande av årets högtider.

Lokal

Kulturen i Lund, Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer