skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

En Danskväll för Dansen

Eventet är avslutat

En Danskväll för Dansen

Från Gratis

Plats

Datum

20 jul 2019 20:00 - 21:30

Beskrivning

En Danskväll för Dansen är en MINIDANSFESTIVAL som utgör slutet av Daniella Eriksson och Erik Eriksson sommarturneturné genom Dalarna. Ifrån Grövelsjön i norr till Avesta i söder har de bjudit upp till en danskavalkad av sällan skådat slag. Bystugor, fjälldalar, festivaler, parker, ja inte ens bagerier har kommit undan.
Med föreställningar och workshops specialanpassade för varje plats har det dansats för brinnande livet och vi ser fram emot att göra ett storartat turnéavslut tillsammans med er på Tio14. 


Föreställningarna som ges är specialversioner av STORMHATT av och med Daniella Eriksson samt ​EN DANS FÖR DANSEN av och med Daniella Eriksson & Erik Eriksson​. Vi utlovar en teaterupplevelse för alla sinnen utöver det vanliga!

För alla mellan 0-120 år!

Kvällen möjliggörs i samarbete med Dalakraft, Studiefrämjandet och Falu kommuns Evenemangsråd.

För mera information om Daniella och Erik:
www.daniellaeriksson.com
www.erikssonerik.com

Se videorepotage om turnén: 
www.play.dalakraft.se/ung-dalakraft/daniella-eriksson

Lokal

Kulturhuset Tio14 Kulturhuset Tio14, Teatergatan 3 , 79162 Falun

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer