skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

En Beatles-kväll med Pepperland!

Eventet är avslutat

En Beatles-kväll med Pepperland!

Från 295,00 SEK

Plats

Datum

2 jun 2023 20:00 - 3 jun 2023 01:30

Beskrivning

Välkomna till en Beatles-kväll med PEPPERLAND på Blomstermåla!

PEPPERLAND är Beatles-tributbandet från Göteborg som av The Beatles producent, självaste George Martin, utsetts till världens bästa Beatlestolkare!


PEPPERLAND har tagit Beatlesvärlden med storm. Bandet har i många år besökt den årliga Liverpoolfestivalen "Beatle Week" och är invalda i "Beatles Week Hall Of Fame"!

Micke Isacson: Gitarr, Sång, Klaviatur. Gian Kündig: Bas, Sång. Benny Karlsson: Trummor, Sång. Per Umaerus: Gitarr, Sång, Slagverk, Klaviatur. Stephen Sahlin: Klaviatur, Sång, Slagverk.

Meny för kvällen:

Förrätt:

Toast Skagen på handskalade räkor,

rödlök, gräslök, dill, majonnäs, löjrom, citron

på smörstekt bröd.

Varmrätt:

Halstrad majskycklingfilé, säsongens primörer,

smörad rödvinssås smaksatt med örter, vitlök, chilli samt potatispuré.


Öppettider:

18:00 Baren öppnar

18:00-18:30 Till Bords

20:00 Pepperland spelar - 2x45 minuter

22:00 ca DJ börjar spela

01:30 Baren stänger


Lokal

Restaurang Blomstermåla Särö, Säröhusvägen 1, 429 43 Särö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer