Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

EMILIA PANTIC

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

EMILIA PANTIC

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

16 maj 2024 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Artisten och låtskrivaren Emilia Pantic som hyllats för hennes personliga och filterlösa texter, släppte tidigare i år, singeln Nej tack som var hennes första släpp för 2024. Nej Tack släpptes ihop med en cover - För evigt (I Wouldn’t Mind), som kom till när Emilia postade ett klipp på TikTok där hon tolkade amerikanska duon He Is We’s enorma hit I Wouln’t Mind. Klippet blev en succé med närmare en halv miljon visningar och hundratals kommentarer från fans som skrek efter en hel version. Den 26 april följer hon upp med dansanta singeln Vi finns, som från början var tänkt som en dikt som Emilia skrev en sen natt förra året.

”’Vi finns’ var från början en dikt jag skrev sent på natten när jag inte kunde sova. I vanliga fall stannar det där och dikten blir endast en anteckning som jag till slut inte ser tillbaka på. I det här fallet fastnade dock dikten hos mig och gjorde att jag läste om den ett flertal gånger som till slut resulterade att jag började tonsätta den. Dagen efter gick jag in i studion och låten blev vad den är idag. Vi finns handlar om att saker inte försvinner bara för att de inte är synliga för ögat längre. Känslor kan stanna kvar även om en relation tagit slut. Jag beskriver det i låten med liknelser som ’när natten blir till dag finns ändå stjärnor kvar’.” Emilia Pantic.

Vi finns är skriven av Emilia Pantic och producerad av Teodor Ström.

Emilia Pantic, en av Sveriges mest lovande popartister, har sedan hennes debut tagit sina fans med storm, genom sina ofiltrerade texter och karismatiska personlighet. För två år sedan flyttade Emilia från Göteborg till Stockholm, för att satsa fullt ut på musiken. Det var i februari 2022 som hon debuterade med singeln Roadkill, som blev hyllad av bl.a. Jan Gradvall. Därefter fick vi höra låtarna Säg det som du menar det, Död och SOS. Hösten 2022 släpptes debut-EP:n Hatar att du lät oss gå och i fjol följde hon upp med efterlängtade singeln Oklar, som hon gjorde TV-debut med i TV4 Nyhetsmorgon. Emilia har spelat en hel del live runtom i Sverige och förra året var hon förband till både Myra Granberg och Thomas Stenström.

Arrangör

Lokal

LYKKE NYTORGET, Nytorgsgatan 38, 116 40 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer