skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Emilia Amper Trio på Skytteholmen i Bergkvara

Eventet är avslutat

Emilia Amper Trio på Skytteholmen i Bergkvara

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

28 jul 2020 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Varmt välkomna till exklusiv konsert på Skytteholmen i Bergkvara där vi bjuder på livs levande konsert med Emilia Amper Trio!

Emilia Amper, uppvuxen i Torsås, är en av Sveriges absolut mest framgångsrika folkmusiker, med både svensk och amerikansk Grammynominering, norska Spellemannsprisen, det nordiska kompositörspriset NPU-priset, Årets Artist på Folk- och världsmusikgalan, världsmästartitel i nyckelharpa och Zornmärket i silver (riksspelman) i bagaget. Med djup kunskap om och kärlek till traditioner utforskar Emilia nyckelharpans möjligheter i musik som rör sig fritt över genregränserna, och hon har turnerat över hela Europa, USA, Kanada, Kina, Brasilien, Indien, Namibia och Iran.

Med sig har hon de två namnkunniga folkmusikerna Anders Löfberg från Fagerhult på cello (känd från bla Nordic och Majorstuen) och Dan Knagg från Spinkamåla utanför Olofström på slagverk (känd från bla ODE, Tarabband, Alla Fagra mm). De bjuder på ett program med Emilias egna kompositioner, svensk folkmusik och en och annan sommarsång så klart!

Emilia Amper - nyckelharpa och sång
Anders Löfberg - cello
Dan Knagg - slagverk

Det blir en konsert enligt konstens alla corona-regler: utomhus, max 50 personer, avstånd mellan folk i publiken.

Bergkvara AIF säljer fika, grillat och godis!

OBS! FÖRKÖP, endast 42 biljetter tillgängliga!! 

Tisdag 28 juli kl 19.00
Inträde 150 kr
Pensionär, student, arbetslös 100 kr

VARMT VÄLKOMNA!

Ps Om du har symptom ber vi dig stanna hemma och du får då pengarna tillbaka.

I samarbete med Bergkvara AIF, Emilia Amper Music och Statens Kulturråd.

Arrangör


Lokal

Skytteholmen Skytteholmen, 38540, 385 40 Bergkvara

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer