skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Emerger

Eventet är avslutat

Emerger

Från 100,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

7 juni 2019 - 9 juni 2019
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Emerger på spanska betyder “att växa fram” eller "to emerge" på engelska. Verket är resultatet av en process genererad av den intima dynamiken mellan två kroppar, deras heliga samexistens och dimensionen av en meditativ handling. En primitiv dialog med varsamma, kraftfulla energier, i rensandet av dissonans och våldsamheter, i sökandet efter fred och försoning. Två varelser som leker, utmanar, hjälper och ifrågasätter varandra, där det omedvetna tjänar som en provokation mot kroppen, ibland utan uppenbart syfte.

SPELPERIOD:

Fredag 7 juni kl 19.00 

Lördag 8 juni kl 16:00 

Lördag 8 juni kl 19:00

Söndag 9 juni kl 16:00

Fredagens föreställning kommer även att gästas av Mariana Carrizo, en fantastisk röst från norra Argentina med en tradition som har rötter i den ancestrala andinska kulturen.
https://www.youtube.com/watch?v=1_NFv2Imrg8&list=PLHvi6gHhjbKuQvAPJavTe-bcobSI0Gyuo&index=8

Kulturtemplet är ett gömt kulturarv tillika gammal vattenreservoar beläget på Gråberget i hjärtat av Majorna. Dess underjordiska och mystiska utrymmen med oanad akustik ger verket en unik och sinnlig inramning.

OBS. Max 20 platser per speltillfälle.

Biljetter kan även köpas på plats (Swish eller kontant).

Medverkande - Sebastian Ruiz, Jonny Berg och Jorge Alcaide

Dance Remainings är en dans‐ och performanceduo bildad 2017 med bas i Göteborg, ett samarbete mellan Sebastián Ruiz Bartilson och Jonny Berg. De undersöker kraften i ritualiserade handlingar på scenen och dialogen mellan ceremoniella element och samtida scenkonst. Intuition och närhet står som ledord i det konstnärliga utforskandet, liksom samhörighet och brödraskap. Med strävan efter att förmedla en särskild syn på erotik och intimitet, som går bortom samhälleliga strukturer och sociala kategorier.

http://danceremainings.com

https://www.kulturtemplet.org/

EMERGER spelas med stöd av Danscentrum Väst och Göteborg Stad.

https://www.facebook.com/events/2356924091256089/

Arrangör

Lokal

Kulturtemplet Kulturtemplet, Kabelgatan 21, 414 57 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer