Elvis - 85 år!

138 30 Älta, 138 30 Älta
23 okt 2021 16:00 - 20:00
Superarrangör
Biljetter 200,00 SEK
Biljetter 200,00 SEK

Två konserter kl 16:00 och 19:00

Åren går, det mesta förändras, men en sak består:
Det stora intresset för artisten Elvis Presley och hans musikaliska gärning.

År 2020 skulle världens största artist ha fyllt 85 år och det måste givetvis firas! Och det gör vi med en av Uppsalas största Elviskännare, Kent Wennman. Kent är kanske mest känd som mannen bakom publiksuccén ”Elvis i Parksnäckan”, men han har också varit anlitad för radioserier om Elvis på Sveriges radio och är ofta intervjuad om Elvis musik i olika tidningar.


Kents egna ord: "Egentligen borde det vara ett konstnärligt självmord att försöka tolka världens största sångröst, ikon och legend. Det borde vara dömt att misslyckas! Framgångarna med Elvis i Parksnäckan har dock visat att det är fler än jag som gärna ser Elvis hyllas utan trikåer, löspolisonger och annan patetik som ofta är fallet när det kommer till Elvis."

Kent har med sitt djupa kunnande, sin egna gedigna musikalitet och med en stor portion självdistans lyckats föra publiken närmare artisten och människan Elvis Presley, bortom myten. Med sin passionerade sång och med sitt fantastiska band väcker han liv i Elvis musikskatt, där både välkända hits och mer obskyra doldisar framförs så att man som lyssnare ”återupptäcker” Elvis storhet och blir nyfiken på nytt.

Räkna med en kväll full av ofattbart sväng, smattrande ståbas, smäktande steeltoner och passionerad sång, kryddat med en rejäl dos humor. När Kent och bandet besöker andra orter än Uppsala brukar biljetterna fort ta slut. Så köp i god tid!

Bandet:
Kent Wennman - sång, gitarr
Ulf ”The Mighty Shadow” Homberg - gitarr Stefan ”Slappin´ Steve” Persson - Bas Per-Åke ”Påken” Persson - Trummor Nicke ”Speedy Nick” Widén - Pedal Steel Guitar

Arrangör: Kent Wennman

Vi är rädda om våra gäster och har begränsat antalet platser efter rådande restriktioner. Ska du gå i sällskap med andra behöver en person boka alla biljetter så att ni får sitta tillsammans

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.