Elvira Olea

130,00 SEK

Plats

Datum

27 maj 2022 20:00 - 28 maj 2022 01:00

Beskrivning

Oceanen presenterar: Elvira Olea + Klara Goliger

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 27 Maj
Tid: 20.00 - 01.00
Åldersgräns: 20 år


Elvira Olea 

Elvira Olea är en 21-årig tjej från Göteborg som skriver musik tillsammans med sin bror Gustav. Debuten skedde 2020 med EPn ”Daydreams” och även singeln ”Gillar att du gillar mig” finns ute. Nu är det äntligen dags för ett släpp till men denna gång på svenska!

EPn ”DET BLIR NOG BRA” släpps den 20 maj och låtarna handlar om tvivel, kärlek, livet och allt däremellan. 

Releasen av den nya EPn firas på Oceanen den 27 maj. Alla är självklart välkomna att förgylla denna kväll som kommer bli magisk.


 

Klara Goliger

Klara Goliger är en artist och producent från Göteborg som har sjungit och skrivit musik i många olika konstellationer. 2020 debuterade hon som soloartist med EP:n “22”; fyra färgstarka låtar fyllda med analoga synthar, stora körlandskap, pumpande trummor och lekfulla texter.

Tillsammans med producenten Hannes Boeryd jobbar hon nu vidare mot att färdigställa sin första fullängdare, en skiva där de helt gör sig av med syntharna för att bara jobba med akustiska instrument och ljud, men ändå behålla samma lekfulla intensitet. 27 maj släpper hon sin andra singel inför skivan som kommer senare i höst!


Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.