skip to main content

Elov & Beny Förköp

Elov & Beny Förköp

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

23 mar 2024 23:00 - 24 mar 2024 02:00

Beskrivning

Elov & Beny har under 2022 satt sig på kartan som en av dom mest spelade artisterna i Sverige. Sommarplågan ’’Bubbel På Balkongen’’ tog duon till en 2:a plats på topplistan både i Sverige & Norge. Uppföljarsingeln ’’Cheva På Fredag’’ gick in som 14:e mest spelade låt i Sverige på releasedagen. I februari 2023 gör de även sin debut i Melodifestivalen med partylåten ”Raggen Går”. Tidigare hits som ’’Supa Sova Sex & Likes’’, ’’Blåser Upp Till Grogg’’ och ’’Kommer Över Dig’’ gör Elov & Beny till mer regel än undantag på Sveriges förfester.
Elov & Beny’s riktiga namn är Mattias ”Elov” Elovsson och Oscar ”Beny” Kilenius.
Det utlovas fest, svett, högt tempo och ett leende på läpparna.

Lokal

Club Miss Sara, Storgatan, 82430 Hudiksvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer