Eventet är avslutat

ELLEN SUNDBERG - ett bloss för Bodil Malmsten

280,00 SEK

Plats

Datum

3 maj 2022 19:00 - 22:00

Beskrivning

ELLEN SUNDBERG gästar Garaget!

Ellen Sundbergs unika förmåga att tolka och gestalta texter visade hon redan med albumet "Du sålde min biljett" där hon tog sig an Kjell Höglunds material. Med sin fantastiska röst och känsla gav hon nytt liv till Höglunds låtar och slog igenom på bred front. Att arbeta musikaliskt med Bodil Malmstens diktning hade Ellen övervägt tidigare, och när hon fick en förfrågan från Storsjöyran om att sätta ihop en föreställning var det bara att sätta igång. Resultatet "ETT BLOSS FÖR BODIL MALMSTEN" blev både en föreställning och ett album och har hyllats unisont av kritiker och publik. 

Nu lägger Ellen Sundberg till ett datum på sin utsålda Sverigeturné och vi har den enorma glädjen att få välkomna henne till vår lilla scen i Hammenhög!

Bodil Malmsten är en av Sveriges mest lästa och älskade författare. När hon dog 2016 lämnade hon ett stort tomrum efter sig. Ett egensinnigt författarskap och en särpräglad skildrare av erfarenheten att växa upp i både stad och land fanns inte längre. Malmsten hamnade i tonåren i fosterhem i Vällingby. En bakgrund vars kluvna natur var ett återkommande tema i hennes skrivande. Inte minst i den hyllade självbiografin Mitt första liv.

  Det var Bodil som uppmuntrade Ellen Sundberg att börja sjunga på svenska, och det är närmast ett osannolikt sammanträffande att de båda storartade konstnärerna är från samma lilla by i Norrlands inland, Bjärme, i Jämtland. De är födda bara några hundra meter från varandra med 48 år emellan. Genom Ellen Sundbergs arbete är de båda numera förenade i ”ETT BLOSS FÖR BODIL MALMSTEN”, och det kan knappast bli vackrare än så. Varmast välkomna till en oförglömlig tisdagkväll i Sundberg och Malmstens sällskap!

TISDAG 3 MAJ, PORTAR ÖPPNAR KL.19:00 - Ellen på scen kl.19:30

280 kr + avg för vuxen & tonår, barn gratis. Ett begränsat antal sittplatser.

BYOW - endast kaffe och läsk hos oss.

Mer info på hemsidan: www.garageprojektet.org // VARMT VÄLKOMNA!

Arrangör

Lokal

GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG, Simrishamnsvägen 1, 276 50 Hammenhög

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.