Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Elizabeth Morris i Göteborg

Eventet är avslutat

Elizabeth Morris i Göteborg

Från 230,00 SEK

Plats

Datum

7 okt 2023 19:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den enastående sångerskan, låtskrivaren och instrumentalisten Elizabeth Morris gästar Göteborg och ViktoriaSalen den 7 oktober!

Född i Valparaíso, Chile, har hon med över 30 års erfarenhet på scenen blivit hyllad för sin kraftfulla röst och budskapsrika låtar. Hennes musik har tagit henne från Sydamerika till scener runt om i hela världen, och hon har vunnit prestigefyllda priser, inklusive två gånger på Festival Internacional de la Canción de Viña del Mar.

Elizabeths låtar har även tolkats av stora artister som Eva Ayllón, Pedro Aznar och Inti Illimani Histórico.

Nu har du möjligheten att uppleva Elizabeth Morris live på Viktoriasalen (HagaBio) den 7 oktober tillsammans med sin trio, kända för sina kraftfulla och minnesvärda liveuppträdanden.

För att göra kvällen ännu mer minnesvärd är vi glada att meddela att den fantastiska svenska/Göteborgsbaserade sångaren och kompositören Anki Ebonsdotter kommer att medverka som gästartist under kvällen.

Det är en unik möjlighet att delta i en magisk kväll, fullpackad med enastående musikaliskt utförande och texter som berör själen! Välkomna!

Observera att antalet biljetter är begränsat.

Viktoriasalen lördag den 7 oktober 2023

Arrangör

InterCulture är event & produktionsbolag som skapar nationella och internationella kulturella möten.

Lokal

Viktoriasalen (HagaBio), Linnégatan 21, 413 04 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer