skip to main content

ELITLOPPS PARTY

Sista chansen

ELITLOPPS PARTY

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

24 maj 2024 15:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkomna på årets Elitlopps party.  

Fredagen 24/5 mellan kl. 15:00 – 18:00 

Biblioteket Live
Medborgarplatsen 2

På scen Krille Krukan och Emma Fällman som under tre timmar tillsammans med kända travprofiler kommer att gå igenom lördagens och söndagens V75 lopp blandat med roliga anekdoter. 

Vi avnjuter en texmex buffé mellan 15:00 – 17:00 samtidigt som vi lyssnar och skrattar åt Krille Krukan, Emma Fällman och deras gäster.

Kl.19:00 kliver våra travexperter av scen och tas över av SoulTrain Sveriges hetaste Fredagsparty med över 1000 gäster. DJ:s i matsalen, rock baren och ljusgården ser till att hela huset lyfter.

OBS ENDAST FÖRKÖP 395: - kostar kalaset och då är ni garanterade fina travtips, buffé och en plats på SoulTrain. 

Är ni dessutom bland de 300 första på plats så får ni en goodiebag till ett värde av ca 600kr.  

Jokersystemet 3 månader fri prenumeration 
Vitippa 3 månader fri prenumeration 

Välkommen!

Arrangör

Lokal

Biblioteket Live, Medborgarplatsen 2, 118 26 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer