skip to main content

Elin Forked Plays For Trane

Elin Forked Plays For Trane

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

18 apr 2024 20:00 - 22:00

Beskrivning

ELIN FORKELID PLAYS FOR TRANE

Att spela John Coltranes musik var långt ifrån självklart för Elin Forkelid: i själva verket tackade hon inledningsvis nej när Fasching Jazzclub initierade projektet i samband med en konsert- och föreläsningsserie 2018.
Knappt två år senare släpptes det tokhyllade albumet Plays For Trane, där Elin och bandet vänder och vrider på Coltranes låtar, och med stor kärlek till originalen gör dem till sina egna.

"Meditativt och mässande saxofonspel av Elin Forkelid" -Johannes Cornell, DN. 4/5

"Elin Forkelid ror hem det här anspråksfulla albumprojektet" -Alexander Agrell, Sydsvenskan. 4/5

"Hele veien genom får vi strålende spill fra Forkelid" -Jan Granlie, salt-peanuts-eu

"Ruskigt bra!"
-Märet Öman, P1 Kultur

LINE-UP:

Mattias Ståhl, vibrafon

David Stackenäs, gitarr

Vilhelm Bromander, bas

Jon Fält, trummor

och Elin Forkelid, saxofonerArrangör

Bullret Jazzklubb är en klubb i Malmö med fokus på högkvalitativa konsertupplevelser och god atmosfär. Premiären skedde våren 2014 och vi har nu etablerat oss som en god representant för den svenska jazzscenen.

Bullret Jazzklubb drivs i samarbete med Malmö stad, Musik i Syd, Kulturrådet via Svensk Jazz, Malmö Live Konserthus och Inkonst
Det är vi mycket glada över.

Lokal

REHAB Kultur festlokal konferens, Spånehusvägen 83, 214 39 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer