Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Elin Almén på West side Comedy

Eventet är avslutat

Elin Almén på West side Comedy

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

21 sep 2023 19:30 - 21:30

Beskrivning

Elin Almén – komiker, skådespelare, programledare och manusförfattare
Elin är komiker känd för sina inslag i Svenska Nyheter (SVT) där hon även varit manusförfattare i åtta säsonger, Sanningens minut (SVT) där hon framför satirisk stand up inför en livepublik, komiker i humorprogrammen: Släng dig i brunnen (SVT) , Stand up utan gränser (Comedy central), Ladies fight (SVT) Confessions (Comedy Central) och hennes och Josefin Soncks egen humorserie #Flickstreck (Viafree)

Som stand up-komiker uppträder hon regelbundet på Sveriges alla stora humorscener och klubbar, 2022 blev hon nominerad till Årets kvinnliga komiker Svenska stand up galan för andra året i rad.

http://elinalmen.se/

Inleder kvällen gör:

Norrlands roligaste modell Fredrika Karlsson-

https://www.instagram.com/fredrika.jpg/

Stockholms charmigaste småbarns far Hjalmar Lindgren-

https://www.instagram.com/hj.lind/

De rödhårigas eviga ledare Johan Bry-

https://www.instagram.com/embryjo/

Bröllopskomikern Marcus Palm-

https://www.instagram.com/mackanpalm/

Kvällen styrs med varmhand av den tiggarmössans konung Filip Andersson

https://www.instagram.com/filipjandersson/

Musik och ljud styrs av West Sides egen Sebastian ” DJ Frodo” From.

Då lokalen har begränsat antal platser bör du köpa dina biljetter i tid. Eventuella kvarvarande biljetter säljs för 130:- vid entrén. Då det är fri sittning är det bra om du kommer i tid. Insläppet börjar vid 18.30.

Middag innan? Inga problem! Kom gärna vid 18.00 så hinner ni äta i lugn och ro.

Arrangör

West Side Comedy är Västerorts egen Stand Up-klubb som kör varje torsdag på O'Leary's i Vällingby klockan 19.30-21.30. Vår ambition är att erbjuda kvalitativ stand-up utanför tullarna med ett biljettpris som gör att fler har möjlighet att gå. 

 I höst har vi klart med headlines som Babben Larsson, Magnus Betnér och Anna Blomberg mfl. Listan på toppkomiker som kommer till Vällingby i höst är lång.  

Förutom headlinern får du varje kväll se och höra flera utvalda komiker från hela Sverige.

Lokal

O'Learys Vällingby, Vällingbyvägen 24, 162 65 Vällingby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer