skip to main content

Elin Almén & David Asp

Elin Almén & David Asp

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

12 mar 2024 20:00 - 22:00

Beskrivning

ELIN ALMÉN

Elin är känd från TV-program som bland annat Svenska Nyheter och Släng dig i brunnen och kör standup på alla stora och små standup-scener runt om i hela landet. Nu har hon hittat till Sundsvall och Skratta Med Käften!

DAVID ASP

David beskrivs ofta som svensk standups nya stora stjärnskott. Han har uppträtt på ikoniska standup-klubbar som Norra Brunn, RAW och Under Jord, samt nu även Skratta Med Käften Comedy Club!

Du ser givetvis också Skratta Med Käftens egna komiker.

MATGÄSTER:

Vill du äta innan show (vilket du såklart vill!), köp först biljett och ring därefter E-Street för att boka bord: 060- 890 07 00.

Arrangör

Sundsvalls standupcomedy klubb! Vi presenterar kända och okända komiker. Med kvalité i varje punchline kan vi garantera er ett riktigt gott KÄFTSKRATT!

Lokal

E Street, Esplanaden 14, 852 32 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer