Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Elevkonsert med Chens pianostudio 2023

Eventet är avslutat

Elevkonsert med Chens pianostudio 2023

Från Gratis

Plats

Datum

19 nov 2023 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna till konsert med elever av pianopedagog Ashley Chen!

Elever i alla åldrar, barn och vuxna, kommer att uppträda, bland annat klassiska piano stycken eller poplåtar. Konserten leds av pianopedagogen Ashley Chen, grundare till Chens pianostudio. 

I år kommer 21 elever att uppträda i Immanuelkyrkan - Waldenströmsalen!

Så bjud in era vänner till ditt barns första pianokonsert!


Konsert börjar kl15 och slutar cirka kl 16.45

Diplom utdelningen(för de som spelar på scenen) kl 16.45-17.

I år så har jag inte lyckats att boka fika stugan i kyrkan men lite frukter ska erbjudas till alla efter konserten.

Vi får max ta in 150 personer som publik, exklusiv elever, så behöver ni köpa biljetter till konserten via Online(se länk)!

OBS! Eftersom det kan bli många anhöriga/familj/vänner som vill komma på konserten gäller det alltså att vara i konsert i god tid!

En professionell fotograf - Shawn, kommer att gå runt i lokalen och ta bilder, även när eleverna spelar på scenen. Bilderna kommer att användas till Chens pianostudios egen webbsida. Vänligen kontakta mig om du eller ditt barn inte vill synas på bild. 

Det finns även möjligt att köpa ditt barns individuella portrait!


Biljettintäkterna kommer att hjälpa till att täcka av kostnaden för hyran av lokalen.

Arrangör

Lokal

Immanuelskyrkans Församling, Kungstensgatan 17, 113 57 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer